Schiedel UNI*** plus

uni-plus

UNI*** plus prednosti

UNI*** cev iz tehnične keramike je izdelana iz visokokakovostne, ognjevarne tehnične keramike. Njene lastnosti ustrezajo visokim zahtevam v sodobni dimniški tehniki. Notranja cev se odlikuje po visoki temperaturni obstojnosti in neobčutljivosti na temperaturne spremembe. Odporna je na kisle kondenzate, hkrati pa vodoneprepustna in stabilna.

Toplotna izolacija
Izolacijska plošča v celoti obdaja notranjo cev in zagotavlja toplotno izolacijske lastnosti dimnika v skladu z razredom I toplotne upornosti. Oblika in dimenzije izolacijskih plošč so prilagojene notranji geometriji dimniških plaščev. Zaradi posebne klinasto profilirane oblike se izolacijske plošče natančno prilegajo okroglemu preseku notranje cevi in plašča.

Plašč
Izdelan je iz lahkega betona. Kanali v vogalih omogočajo prezračevanje izolacijskega sloja po zunanji strani. Hkrati pa se izvaja varno centriranje stolpa notranje cevi in izolacijske plasti. Nizka specifična gostota materiala omogoča enostavno rokovanje. Tudi montaža poteka brez vsakršnih težav. V vogalih plaščev so izdelani tudi armaturni kanali premera 32 mm, ki omogočajo dodatno statično ojačanje dimnika.

Imate vprašanje?

Za več informacij o Schiedel UNI*** plus nas pokličite na telefon 041 652 186 ali nam pišite na info@dimnikidrev.si oz. preko kontaktnega obrazca pod zavihkom Kontakt.

UNI*** plus prednosti

  • Primeren za vse vrste goriv
  • Obstojen na visoke temperature
  • Neobčutljiv na vlago
  • Trajen, varen in zanesljiv
  • 30 letna garancija

Proizvodni program si lahko pogledate v priloženi PDF datoteki.

1473532948_pdf

Shematski prikaz:

prikaz